10 tips om succesvol te solliciteren

Plannen om te gaan solliciteren? Doe dan je voordeel met deze tien tips! Ga naar het formulier onderaan deze pagina, vul je gegevens in en je ontvangt ze direct in je inbox.

Over Carien Coacht

Ik ken de arbeidsbemiddelingssector van binnen en buiten. In het verleden heb ik gewerkt bij een uitzendbureau, in outplacement, executive search, werving en selectie en tot slot 16 jaar bij een advies-, interim- en detacheringsbureau. Maar met name heb ik 15 jaar lang wekelijks een aantal sollicitatiegesprekken voorbereid, bijgewoond en achteraf nabesproken met de opdrachtgever. De beste tips die ik over de tijd verzameld heb, deel ik in dit document.

Ja, ik wil 10 gratis tips!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt mijn beste tips direct in je inbox.

Toestemming*