Gratis sollicitatieadvies in de Week van de Loopbaan 2021

De week van 13 t/m 17 september is het ‘Week van de loopbaan’. In deze week geef ik gratis telefonische consults van een half uur weg waarin je me vragen kunt stellen over solliciteren.

Wat zijn je twijfels? Waar loop je tegenaan? Welke aanpak helpt jou aan een nieuwe baan? Ik help je op weg en kijk hoe jij de kans dat je jouw droombaan vindt, kunt vergroten.

week van de loopbaan 2021

Solliciteren, is dit het juiste moment voor mij?

Ja. Of je nu jong of oud bent, heel lang al niet meer gesolliciteerd hebt, je toekomst een andere draai wil geven, of nog geen idee hebt welke kant je op wil, september is de sollicitatiemaand bij uitstek. De vakantie is voorbij, dus nu starten alle werkzaamheden weer op en worden alle vacatures weer uitgezet. Denk dus nu na wat je wil en kom in actie. Ik help je graag op weg!

Gratis sollicitatieadvies bij Carien Coacht

Ik bied je een gratis telefonisch consult aan van een half uur waarin:

  1. jij jouw vragen stelt
  2. ik met je meedenk hoe jij je kansen kunt vergroten
  3. jij daarna vol vertrouwen op weg kunt om die droombaan binnen te halen

Klinkt dit interessant? Vul dan onderaan deze pagina je contactgegevens in!

Het gratis sollicitatieadvies is echt een cadeautje voor jou, in het kader van de Week van de Loopbaan 2021. Er zijn geen verplichte kosten of vervolgstappen aan verbonden. Je hoeft er niets voor te doen en je werkgever staat erbuiten.

Over Carien Coacht

Waarom ik je als geen ander van sollicitatieadvies kan voorzien? Omdat ik de arbeidsbemiddelingssector van binnen en buiten ken. Ik heb in het verleden gewerkt bij een uitzendbureau, in outplacement, executive search, werving en selectie en tot slot 16 jaar bij een advies-, interim- en detacheringsbureau. Daar heb ik geleerd om cv’s zo op te stellen dat je (zo goed als zeker) uitgenodigd wordt op gesprek.

Maar met name heb ik 15 jaar lang wekelijks een aantal sollicitatiegesprekken voorbereid, bijgewoond en achteraf nabesproken met de opdrachtgever. Daardoor ben ik in staat om jou optimaal voor te bereiden op je sollicitatiegesprekken. Ook ben ik gecertificeerd coach en gespecialiseerd in het coachen van mensen die op zoek zijn naar een werkrichting die helemaal bij ze past.

Ja, ik wil gratis loopbaanadvies!

Heb je interesse? Leuk! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.