Persoonlijke coaching

Soms heb je hulp nodig om een volgende stap in je ontwikkeling te kunnen maken. Professioneel of persoonlijk, of – zoals vaak het geval is – die twee gaan hand in hand. Je twijfelt bijvoorbeeld of je wel de goede richting opgaat. Je ontmoet een hobbel op je pad en hebt niet direct een oplossing. Of iets knaagt, en je kunt het niet duiden. Op zo’n moment is het goed om even te sparren, te spiegelen of te klankborden. Zodat je verder kunt.

Resultaat

Een persoonlijk coachingstraject kan op zo’n moment precies zijn wat je nodig hebt. Samen kunnen we jouw vraagstuk vertrouwelijk exploreren en uitdiepen. Door coaching kun je groeien in je zelfbewustzijn en krijg je praktische handvatten om verder te komen. Zodat je keuzes kunt maken en je resultaten kunt verbeteren, en vooral om met meer plezier invulling te geven aan je werk en leven.

Jij bepaalt

Alleen jij kunt bepalen wat het beste voor jou is. Waar jij je goed bij voelt. Ik help je graag om dit te ontdekken.

Kennis maken?

Interesse in een kennismakingsgesprek? Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een eerste oriënterend gesprek zonder dat daar kosten aan zijn verbonden. Na afloop bepaal jij of je door mij gecoacht wil worden.