Gratis adviesgesprek re-integratie tweede spoor

Heb je te maken met een werknemer die binnenkort gaat beginnen met zijn re-integratie? Zou je het in dat geval prettig vinden om eens te sparren met een coach re-integratie tweede spoor? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

In geval van ziekte kan het lastig zijn te overzien wanneer het juiste moment is om het tweede spoor in te zetten. Je weet immers niet hoe het herstel zal verlopen. En wat het resultaat zal zijn. Kies je voor een vroege start, duurt het traject dan langer en wordt het dan duurder, of bereik je juist dat de werknemer sneller re-integreert? En kies je voor een start pas na een jaar ziekte, is er dan voldoende tijd om de re-integratie goed af te ronden?

Om al die onzekerheden op een rijtje te kunnen zetten en de meest kansrijke strategie te bedenken in jouw geval, bied ik een gratis oriënterend gesprek met mij aan. Dan bespreken we jouw specifieke casus, bedenken we wat de kansen, de risico’s en de voor-en nadelen zijn en kun jij bepalen wat voor jou de beste strategie is. Gratis, zonder verplichtingen.

Gratis gesprek bij Carien Coacht

Ik bied je een gratis eerste afspraak aan waarin:

  1. We elkaar wat beter leren kennen
  2. Ik met je meedenk over jouw specifieke casus
  3. Jij daarna kunt bepalen welke strategie je in deze casus wil inzetten

Klinkt dit interessant? Vul dan onderaan deze pagina je contactgegevens in!

Het gratis sollicitatieadvies is echt een cadeautje voor jou. Er zijn geen verplichte kosten of vervolgstappen aan verbonden.

Over Carien Coacht

Ik ken de arbeidsmarkt van binnen en buiten. Ik richt me op loopbaanadvies, outplacement en op de begeleiding bij re-integratie tweede spoor. Juist in deze laatste trajecten komt al mijn expertise bij elkaar en kan ik echt iets betekenen voor mensen die na uitval weer gaan re-integreren. Die wellicht wat rouw te verwerken hebben, die hun toekomst opnieuw moeten inrichten, en die gewoon graag weer met plezier aan het werk willen. Daar help ik graag bij.

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek!

Heb je interesse? Leuk! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen