Een maand voor een missie: zo verover jij je droombaan

Ben je zoek naar een nieuwe baan, en wil je er alles aan doen om niet zo maar een baan te vinden, maar juist die ene droombaan waarin je helemaal tot je recht komt? Dan heb ik een mooi aanbod voor je:

Een maand voor een missie

In een maand tijd leggen we samen het fundament waarmee jij je nieuwe baan gaat veroveren. Een maand waarin je de regie krijgt over de zoektocht naar een nieuwe baan, en wellicht net zo belangrijk: een maand waarin je gaat ervaren dat solliciteren een superleuke periode kan zijn, waarin je bouwt aan een toekomst zoals jij die het liefste wil invullen.

Afgelopen met die angst voor afwijzing, de twijfel of je nog wel goed in de markt ligt. Nergens voor nodig!

Solliciteren kan namelijk zo leuk zijn…. Ik kan je helpen deze periode als een mooie inspirerende periode te ervaren waarbij je helemaal in je kracht staat.

Dat doen we d.m.v. de volgende concrete acties:

✔ Definitie van jouw droombaan; we starten met een zeer verhelderend en inspirerend loopbaanspel, waarmee je je doelen, waarden en motivatie duidelijk in beeld krijgt. Daarna zoeken we in twee tot drie vervolggesprekken uit welke richting jou het beste past en de meeste kans op een mooie succesvolle toekomst biedt.

✔ Sollicitatiestrategie bepalen; we maken samen een actieplan waarmee jij je droombaan kunt veroveren

✔ Digitale arbeidsmarktscan waarin je precies kunt zien hoe kansrijk je op dit moment bent en hoe je je kansen kunt verhogen

✔ Opstellen van een cv waarin jij je onderscheidt van je concurrenten en waarmee je wordt uitgenodigd op gesprek

✔ Netwerken; we gaan op zoek naar organisaties waar jij graag wil werken en ik laat je zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij daar in beeld komt voor jouw droombaan, zelfs al voor er een vacature is.

✔ Uitwerken geheime missie: ik geef je tips hoe jij jezelf in de picture kunt spelen om je droombaan te veroveren en om je echt te onderscheiden van alle andere sollicitanten. Je zult zien wat er allemaal mogelijk is om je kansen te vergroten!

✔ Tips en richtlijnen: je leert sollicitatiemails schrijven en telefoongesprekken voeren om informatie te verkrijgen waarmee je indruk maakt

✔ Voorbereiding op sollicitatiegesprekken; samen bereiden we een sollicitatiegesprek naar keuze voor. We oefenen zodanig dat je relaxed en zelfverzekerd het gesprek in gaat. Je leert hoe je in de positie komt om zelf de afweging te maken of deze kans nu echt naar jouw droombaan leidt. En je gesprekspartner, die potentiële werkgever? Die is het waarschijnlijk volledig met je eens!

✔ Salarisonderhandeling; je krijgt tips hoe je dit laatste gesprek zo kunt voeren dat je krijgt wat je waard bent

✔ Plezier en vertrouwen; na deze maand ben je in staat om zelfstandig een baan te gaan veroveren. En het mooiste van alles? Met deze aanpak is solliciteren niet meer eng, je bent niet meer bang voor afwijzingen. De zoektocht naar een nieuwe baan kan zelfs de tijd van je leven zijn. Hoe leuk is het immers om je eigen toekomst vorm te geven, zoals jij dat het liefste wil?

Lukt dit allemaal in een maand?

Bijna, maar niet helemaal. De definitie van je droombaan doen we vooraf, in jouw tempo en pas als we dat duidelijk hebben, gaat de maand voor een missie in. De overige acties doen we wel in deze maand, alleen het voorbereiden van het sollicitatiegesprek doen we pas op het moment dat je daadwerkelijk uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Investering in je toekomst

Een maand keihard werken aan je sollicitatiestrategie is een overzichtelijke missie. Daarna is solliciteren een makkie; je hebt in deze maand precies omschreven wat voor baan je zoekt, je hebt geleerd wat je moet doen om de baan te veroveren, en het allerbelangrijkste: je hebt geleerd hoe je het kunt aanpakken.

Ik beloof je dat je in deze maand alle tools krijgt om een succes van het solliciteren te maken, en vooral om dit sollicitatieproces als een leuke periode te ervaren waarin jij vast en zeker je droombaan gaat veroveren.

Natuurlijk is het ook financieel een investering, juist op een moment dat je waarschijnlijk minder inkomen hebt of dreigt te krijgen. Bedenk daarom dat hoe sneller jij een nieuwe baan hebt, hoe sneller je inkomen weer stijgt en je de investering van deze begeleiding terug kunt verdienen. Soms zijn 2 maanden salaris ipv een uitkering al voldoende!

Bedenk ook hoeveel kansen maar één keer voorbij komen. Wat kost het je als je niet alles op alles zet om die droombaan te veroveren? Heb je daar wel eens over nagedacht? Gun jezelf daarom de kans om die droombaan binnen te halen en gun jezelf vooral het plezier dat je tijdens het solliciteren gaat ervaren als je op deze manier gaat solliciteren.

Tot slot: er zijn diverse omstandigheden waarbij je in aanmerking komt voor een vergoeding van je werkgever. Ik vertel je er graag meer over.

Tijdelijke aanbieding!

De volgende aanbieding is geldig tot 1 september 2022:

1️⃣ Een maand voor een missie voor € 1390 (i.p.v. € 1790) als je in een keer vooraf betaalt

of…

2️⃣ Een maand voor een missie voor 2 X € 750 (i.p.v. 2 X € 975) als je in 2 termijnen betaalt (een termijn vooraf, een termijn na afloop)
3️⃣ In overleg is ook een betaling in drie termijnen mogelijk: 3 X € 575 (i.p.v. 3 X € 700)

* Alle bedragen zijn exclusief btw.

Over Carien Coacht

Waarom ik je als geen ander kan helpen bij het vinden van jouw droombaan? Omdat ik de arbeidsbemiddelingssector van binnen en buiten ken. Ik heb in het verleden gewerkt bij een uitzendbureau, in outplacement, executive search, werving en selectie en tot slot 16 jaar bij een advies-, interim- en detacheringsbureau. Daar heb ik geleerd om cv’s zo op te stellen dat je (zo goed als zeker) uitgenodigd wordt op gesprek.

Maar met name heb ik 15 jaar lang wekelijks een aantal sollicitatiegesprekken voorbereid, bijgewoond en achteraf nabesproken met de opdrachtgever. Daardoor ben ik in staat om jou optimaal voor te bereiden op je sollicitatiegesprekken. Ook ben ik gecertificeerd coach en gespecialiseerd in het coachen van mensen die op zoek zijn naar een werkrichting die helemaal bij ze past.

Schrijf je in voor ‘Een maand voor een missie’

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op. Let op: invullen is  geheel vrijblijvend. Je hoeft nog niet te betalen en zit nergens aan vast.