Ik heb mijn hele leven al piloot willen worden. Dit jaar heb ik mijn middelbare school afgerond en ben ik me gaan inschrijven voor pilotenopleidingen. Ik kwam er al snel achter dat het niet zo gemakkelijk is om een plek te veroveren op een pilotenopleiding. Er willen veel en veel meer mensen piloot worden dan dat er opleidingsplekken beschikbaar zijn, met als gevolg een pittig selectiebeleid. Ik heb Carien ingeschakeld om mij te helpen bij het voorbereiden van de selectiegesprekken. Met goed resultaat. 15 januari ga ik beginnen aan mijn opleiding tot piloot!

Indy Pranger

Ik kwam terecht in een situatie die ik graag wilde veranderen. Ik realiseerde me dat ik gedurende mijn leven al vaker soortgelijke situaties had meegemaakt en dat ik het elke keer net niet helemaal naar tevredenheid oploste. De geschiedenis herhaalde zich namelijk. Door de gesprekken met Carien werd ik me bewust van mijn gedragspatroon en met name waar het vandaan kwam. Samen hebben we dit verder onderzocht en het resultaat is dat ik nu weet hoe ik hiermee verder wil, om een stap vooruit te kunnen zetten.

Annelies

Na 20 jaar gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening, wil ik graag iets anders gaan doen. Dit idee heb ik al langere tijd, maar tot nog toe wist ik nog niet precies welke kant ik op wilde. Ik heb verschillende opties, met allen hun eigen voor- en nadelen. Ik heb Carien ingeschakeld om mij te begeleiden bij het  weloverwogen doorhakken van deze knoop.  Door onze gesprekken werd het mij keer op keer weer een stukje duidelijker wat ik wel en wat ik niet wilde. Inmiddels heb ik enkele grote veranderingen in mijn leven doorgevoerd. In 2019 gaat mijn nieuwe carrière beginnen!

Willem Kloppenburg