Gratis loopbaanadvies voor 45-plussers

Ben je 45 jaar of ouder? En werk je minimaal 12 uur per week als ambtenaar, werknemer of ZZP’er? Dan mag je volgens de nieuwe subsidieregeling gratis loopbaanadvies aanvragen. Denk aan een loopbaan APK, waarin jij ontdekt hoe je tot je pensioen met plezier en succes aan het werk kunt blijven. Een topcadeau!

Ontwikkeladvies: is dat iets voor mij?

Ja. Of je nu van plan bent om nog heel lang in je huidige functie te blijven, of je juist nadenkt over een mogelijke verandering, het ontwikkeladvies is in beide gevallen iets voor jou. Dit gratis advies biedt je de mogelijkheid om hierbij stil te staan en na te denken over de toekomst.

Schiet een van onderstaande vragen wel eens door je hoofd?

  • Wat is mijn marktwaarde op de arbeidsmarkt?
  • Hoe kan ik die verhogen?
  • Wat als ik onverwachts op zoek moet naar een nieuwe baan?
  • Kan ik een eigen onderneming starten?
  • Wat is een goede volgende stap op professioneel gebied?

Of heb je zelf vragen waarop je nog geen antwoorden hebt gevonden? Aan de hand van een loopbaantraject van 4 gratis sessies gaan we daarnaar op zoek.

Gratis loopbaantraject bij Carien Coacht

Het gratis loopbaantraject bij Carien Coacht ziet er als volgt uit:

We maken kennis met elkaar. Jij vertelt me kort over je werk en ambities. En ik vertel je over hoe een loopbaantraject er voor je uit kan zien. Heb je eigen ideeën? Dan kijk ik of dat nog past onder de subsidieregels. Jij bepaalt of je het traject ziet zitten en of je een klik voelt met mij. Zo ja, plannen we een eerste afspraak.

In 4 loopbaansessies gaan we op zoek naar de antwoorden op je vragen. Misschien komen er tijdens de sessies wel nieuwe vragen naar boven. We willen in ieder geval achterhalen hoe jij tot je pensioen met plezier en succes aan het werk blijft.

Je hebt nu een persoonlijke analyse van jouw wensen voor de toekomst. Misschien wel een persoonlijk stappenplan waarmee je aan de slag kunt. Wens je verdere begeleiding of heb je genoeg aan deze sessies? Het is helemaal aan jou. Ik wens je in ieder geval veel werkplezier en succes!

Het gratis loopbaanadvies is echt een cadeau. Er zijn geen verplichte kosten of vervolgstappen aan verbonden. Je hoeft er niets voor te doen en je werkgever staat erbuiten. Ja, je moet wel een paar formulieren invullen. Daarmee zorg ik voor de subsidie, maar dat is alles.

Ja, ik wil gratis loopbaanadvies

Heb je interesse? Leuk! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.